Letiltott videó: Ukrajna térjen vissza ősi, pogány hitéhez (18+)

Vérfagyasztó videó kering a neten, amiben egy hullafoltos ukrán démon sarlóval vágja át egy orosz férfi torkát, miközben a pogány megtérésre, és az Ősi Rusz szunnyadó hitének a felébresztésére biztatja az ukránokat. Az üzenet, hogy a Kijevi Rusz térjen vissza ősi, pogány hitéhez, nem az Ukrajnában élő ukrán hívőktől származik, hanem az USA egyik legnagyobb ukrán diaszpórájától, akik ezzel próbáltak meg adományokat gyűjteni.

A pogány istenek tiszteletéhez az emberáldozatok bemutatásának a szokása is szervesen hozzátartozott egykor a szláv népeknél.

 

A nyugati közösségi médiában a hatalmas felháborodás miatt pár napon belül letiltott teljes videót a poszt végén linkelve a Telegramon nézheted meg. 

 

ukran_video_kep1.jpg

 

Egészen konkrét jelei vannak annak, hogy az ortodox keresztény ukrán nép lelkéért komoly harc folyik a Jó és a Gonosz között.

A Vatikán pedig (nem) meglepő módon nem Krisztus, hanem a Gonosz oldalára állt ebben a küzdelemben. Azt akarja, hogy a keresztények, köztük az ukrán nép is térjen vissza a pogány többistenhithez, és a vérszomjas démonok példáját követve ő maga is a gyűlöletnek éljen. Hogy miért gondolom ezt, arról majd lentebb.

A teljes videót a poszt végén a képre kattintva a Telegramon lehet megnézni, mivel a feltöltést követően mind a YouTube, mind a Facebook törölte a közzétevő USA-beli ukrán nőszervezet, a "UNWLA Branch 143 Jersey City NJ" (Humanitarian Aid For Ukraine !!!) videói közül.

A másfél perces videó teljes szövegét nem akarom ízekre szedni, egy poszt terjedelméhez bőven elég annyi, amennyi 00:37 és 00:56 között hallható, ezt külön is feltöltöttem:

 

 

A nem egészen húsz másodperc alatt hangzik el mindaz, ami a háborús apropó kapcsán a videóüzenet valódi tartalmát, tényleges üzenetét adja. A sátáni démon ukrán nyelven üzen, az angol feliratozás és az annak alapján készített magyar fordítás tartalma a következő:

Something had been dormant in the depths of the Dnipro cliffs for centuries. Initial and ancient Ukrainian God. And now we are harvesting our bloody harvest!

Valami évszázadok óta szunnyadt Dnyipró szikláinak a mélyén. Az első és ősi ukrán isten. És most betakarítjuk a véres termést!

 

haljapin_demon.jpg

 

Milyen isteneket imádtak a pogány szlávok?

A 980-as évek elejéről származó "Régmúlt idők elbeszélése" egy leírást tartalmaz a kijevi pogány szentélyről, amelyet I. Vlagyimir kijevi nagyfejedelem építtetett még a Kijevi Rusz megkeresztelkedése előtt, és megemlíti a szentélyben tisztelt pogány istenek bálványait:

Vlagyimir pedig egyedül kezdett uralkodni Kijevben. Bálványokat helyezett el a palota melletti dombon: egy fából készült Perunt ezüst fejjel és arany bajusszal, valamint Khorst, Dazhdbogot és Stribogot, Szimarglt és Mokosht (a szláv "földanya" istennőt). És áldozatokat mutattak be, és isteneknek nevezték őket, fiaikat és leányaikat pedig magukhoz vitték, és feláldozták őket az ördögöknek. És megszentségtelenítették a földet áldozataikkal, és Ruszt és azt a hegyet megfertőzte a vér. De az irgalmas Isten akaratából, aki nem kívánja a bûnösök halálát, azon a dombon áll ma a Szent Vaszilij (Boldog Vazul) templom, ahogy késõbb elmondjuk.

Az ősi szláv démonológia néhány teremtménye, mint például a vámpírok és a strigák, világszerte ismertek és a népi kultúra részeivé váltak. A nagy isteneken kívül a szláv vallásnak számos kisebb istensége, helyi istene, házi szelleme és démonja is volt. Igor hadjáratának története (az Igor-ének) megemlíti Karnát és Zselját, a halottak sírásának két istennőjét is.

Mat Zemlja (vagy Matuska Zemlja) a Földanya, és valószínűleg a legrégebbi istenség a szláv mitológiában. Mati Syra Zemljának is nevezik, ami azt jelenti, Nedves Földanya. Identitása később beleolvadt Mokosh identitásába.

Merseburgi Thietmar krónikaíró szerint a szláv istenek szerették az emberi és állati vér ízét és megkövetelték az emberáldozatot. Egy másik középkori írnok részletesen leírja Skót János mecklemburgi püspök vértanúságát 1066-ban, akinek a fejét Radegast istennek áldozták fel a pogány szlávok.

I. Vlagyimir kijevi nagyfejedelem 978 és 1015 között uralkodott. Ő térítette meg a kereszténységre a Kijevi Ruszt.

Vagyis ő volt a Kijevi Rusz utolsó pogány fejedelme.
És itt jön a képbe Ferenc pápa.

 

papa3.jpg

(Kép jnews.uk és euronews.com)

 

Ferenc pápa ugyanis imád mindent, ami pogány. Imádja a pogány démonokat, imádja a pogány bálványokat, imádja a pogány szertartásokat. Az újpogány démonokat, az újpogány bálványokat és az újpogány szertartásokat is. 

Legjobban mégis az Amazonas őserdeiben élő pogány bennszülöttek félbe vágott terhes asszonyt ábrázoló termékenység-szobrát, a Pachamamát imádja.

 

pachamama_vati.jpg

 (Pachamamát imádja a pápa és papjai a Vatikánban, egy földre terített "oltárabroszon", pogány "misekellékek" társaságában 2019. októberében.)

 

Ferenc pápa legmerészebb kívánsága teljesülne azzal, ha a Pachamama pogány kultuszához már hozzászoktatott római katolikusok, valamint a csak a rítusuk szerint bizánci görögkatolikusok mellé megkaparinthatná az Ortodox Egyházat is. Vagy ha az egészet nem is, akkor legalább az Ukrán Ortodox Egyházat, amelynek tagjait az "ökumenikus" Bertalan pátriárka vezetése alatt terelhetné be a Vatikán felügyelete alá. Ez a folyamat már elindult. Sorra tiltják be a liturgiát az Orosz Ortodox Egyház alá tartozó templomokban, sőt belátható időn belül a templomaikat és a kolostoraikat is államosítják Ukrajnában.

Akár azzal az engedménnyel is jó lenne ez így a nagy világvallásokat egyesítve egy "Világegyházat" létre hozni tervező Vatikánnak, hogy az Ukrán Ortodox Egyháznak hátat fordító hívek összefogva a ma világszerte nagyon divatos újpogány szekták valamelyik ukrán szervezetével, a római katolikusok vezetésével kezdenék a templomaikban Pachamama mellett valamelyik pogány szláv démont is imádni.

 

A teljes videót a képre kattintva tudod az eredeti helyén megnézni!

rusvesna_ajalo.jpg